13 Haziran 2012 Çarşamba

Kalkış ve Hız Ustaları Konya'ya Geliyor

Kalkış ve hız ustalarının büyük mücadelesi Motodrag Şampiyonası'nın 2. Ayak yarışı bu hafta sonu Konya'da yarış severlerle buluşuyor.

Türkiye’de en çok seyircisi olan motor sporlarının başında gelen Motodrag Şampiyonası'nın ikinci ayağı bu hafta sonu Konya’da start alacak. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2012 yarış takviminde yer alan Türkiye Drag Şampiyonası'nın 2. Ayak Yarışı 16-17 Haziran 2012 tarihlerinde Konya Saraçoğlu'nda yapılacak. Konya Drag Pisti’nde organize edilecek 2. Ayak yarışına Türkiye’nin dört bir yanından 75 yarışçının katılması bekleniyor. Motodrag 2. Ayak Yarışı’nda 2,5 saniyede 100 kilometrelik hıza çıkan motosikletler hız tutkunlarını adeta büyüleyecek. Yarışçılar, 402 metre uzunluğundaki pistte hem en iyi kalkışı hem de yarışı en kısa sürede bitirmenin hesaplarını yapacak. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelecek motodrag yarışçıları ve yarış severler unutulmaz bir hafta sonu geçirecek.
Türkiye Şampiyonası’nın 2. ayak yarışı 16 Haziran Cumartesi günü serbest antrenmanlar ve sıralama turlarıyla başlayacak. 17 Haziran Pazar günü ise zamana karşı yarışçıların amansız mücadelesi saat 12.00’den itibaren start alacak.
Türkiye Drag Şampiyonası 2. Ayak Yarışı'nın kayıtları 16 Haziran Cumartesi günü Konya Drag Pisti'nde yapılacak.

TÜRKİYE MOTODRAG ŞAMPİYONASI 1. AYAK SONUÇLARI

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder